provozní řád kuchyňky - Kostelec
			            
			        Provozní řád kuchyňky
- Provozní doba je od 6:00 do 22:00. Mimo tento čas se kuchyňka uzamyká
 - Nádobí a elektrické spotřebiče pro přípravu pokrmů je možné zapůjčit u ubytovatelů po předložení ID karty. Výdejní doba je stanovena na 8:30-10:00 a 16:00-17:30 hodin
 - Zapůjčené nádobí klient vrací ubytovatelům řádně umyté ve stanovených hodinách
 - Uživatel kuchyňky je povinen:
 - Využívat kuchyňku, která mu byla přidělena a výhradně jenom k činnostem souvisejícím s přípravou stravy (příprava pokrmů, ohřev pokrmů a mytí nádobí)
 - Udržovat pořádek a čistotu (bezprostředně po dokončení vaření uklidit a omýt veškeré pracovní plochy, vynést odpad do kontejnerů umístěných před B02)
 - Mít neustále pod dozorem elektrická zařízení, která k přípravě stravy používá
 - Neprodleně hlásit veškeré závady, vznik požáru nebo úraz ubytovateli nebo pracovníkovi bezpečnostní služby
 - Počínat si při přípravě stravy tak, aby svou činností neohrožoval, ani nadměrně neobtěžoval, ostatní klienty
 - Při ukončení pobytu ve středisku či odchodu na dlouhodobé opuštění vrátit veškeré zapůjčené vybavení a klíč od kuchyňky
 - Uhradit v případě poškození či ztráty vybavení vzniklou škodu
 - Řídit se pokyny pověřeného pracovníka
 - Děti do 10 let se mohou v prostorech kuchyňky pohybovat pouze v doprovodu rodičů, případně jiných zákonných zástupců
 - V prostorách kuchyňky je zakázáno manipulovat s otevřeným ohněm
 - Pracovníci střediska jsou oprávněni z kuchyňky vykázat klienta, který nedodržuje výše uvedená pravidla
 
